Klosi: Kemi propozuar që zgjedhjet të mbahen në tetor!

Ministri i Turizmit dhe Mjedist Blendi Klosi i ftuar në emisionin “Arena” nga Dritan Hila, ka thënë se për shkak se zgjedhjet ndikojnë në turizëm, ministria që ai drejton ka propozuar që zgjedhjet të shtyhen në tetor.

Klosi: Ne si Ministri kemi propozuar në komisionin e reformës zgjedhore që zgjedhjet të mbahen gjithmonë në tetor. Pranvera është më e mirë për fushatë, për kontakt, por ndikimi që ka tek turizmi, tek bujqësia tek të gjithë sektorët, do të ishte më mirë që të shtyheshin në tetor. Ne e kemi bërë këtë propozim, ishalla pranohet.