“Sandalet e vajzave të fshatit” po çmendin fashionistet dhe pallatin mbretëror (Foto)

Këto sandale që tashmë janë kthyer në pë të përdorurat nga gratë e pallatit mbretëror por edhe nga fashionistet kanë ekzistuar qe prej vitit 1920 dhe më pas në vitet ’70.

Tashmë ‘sandalet e vajzave të fshatit’ siç dhe quhen, janë kthyer në një tendence. Në shumë dalje publike dukeshat Meghan Markle dhe Kate Midletone kanë zgjedhur të veshin pikërisht këto sandale me fustanet e tyre verore.

Ja disa sugjerime se si dhe ju mund t’i vishni këto modele me mjaft stil.