Rama: Më dhemb ka*i; Ardi: Fute në…(VIDEO)

Një video e modifikuar po bën namin në rrjet. Protagonistë janë kryeministri Edi Rama dhe i ”famshmi” Ardi Daullxhiu. Më poshtë është ”biseda” e tyre, ku Rama tregon se çfarë i dhemb por Ardi bën deklaratën epike.
Ardi Daullxhiu: Mund ta bëj një pyetje të lutem? Me të djeg me cigare, kush të dhemb? Lëkura apo shpirti?
Rama: K*ri!
Ardi: Fute në by**ë, o sa t’forta me rob shpie!