Ristani rrëfen bisedën: Do bëni ndonjë gjë për ne, mor bir, se na mbyti Edi Rama?

Ish-deputeti i PD-së, Arben Ristani, në një postim në Facebook ka rrëfyer një bisedë me një shitëse, e cila i ka kërkuar si përfaqësues i PD-së që të largojnë Edi Ramën.

Postimi i plotë i Arben Ristanit:

Ish-deputeti i PD-së, Arben Ristani, në një postim në Facebook ka rrëfyer një bisedë me një qytetare, e cila i ka kërkuar atij si përfaqësues i PD-së që të largojnë Edi Ramën.

Postimi i plotë i Arben Ristanit në Facebook:

Do bëni ndonjë gjë për ne, mor bir, se na mbyti Edi Rama?,- më tha shitësja e bukës sot.

Diçka mërmërita nëpër buzë dhe u largova.

Rrugës mendova: ti thosha se do e mundim Edi Ramën në zgjedhje. Ne kemi vendosur të mos futemi me Edi Ramën kryeministër, në zgjedhje.

Ti thosha që do e largojmë me protesta. Ne kemi bërë mbi 10 të tilla dhe s’e kemi larguar dot.

Ti thosha se do e largojmë me dhunë. Ne s’jemi për dhunë, por edhe partnerët tanë amerikanë e europiane s’na lejojnë.

Mund ti kisha thënë: hajde lutemi së bashku që ai të largohet vetë, por nuk do ishte serioze.

Në fakt ka një rrugë tjetër, por atë s’ja thosha dot shitëses së bukës sepse nuk do më kuptonte.