Këto janë tre arsyet se përse meshkujt kanë frikë të lidhen me një vajzë inteligjente

Meshkujt e kanë shumë të vështirë që të lidhen me një femër inteligjente edhe pse i admirojnë ato.

Për këtë gjë ka disa arsye se përse një mashkull i druhet lidhjes me një vajzë inteligjente.

Së pari meshkujt kanë frikë prej tyre dhe kjo lidhet me faktin se ata duan të dominojnë edhe kur e kanë gabim dhe këtë gjë është e vështirë ta bësh me një vajzë inteligjente.

Së dyti ato kërkojnë shumë përkushtim nga partneri.

Femrat e inteligjente janë të suksesshme sepse janë përkushtuar shumë. Ndaj ato kërkojnë përkushtim edhe në lidhje.

Së treti e dinë se duhet të përpiqen për të pasur një jetë seksuale të mirë dhe ato kërkojnë përpjekje nga partneri.

Madje nëse ai e ka fajin se jeta e tyre seksuale nuk po shkon ashtu siç duhet, ato nuk ngurojnë ta thonë.

E thënë shkurt meshkujt e kanë më të vështirë të tregojnë natyrën e tyre dominuese me një vajzë inteligjente.