Këmbimi valutor/ Euro dhe Paundi e nisin javën në rritje

Kjo javë ka nisur pozitivisht për monedhën e Eurozonës e cila ka fituar 0.2 pikë duke u këmbyer me 121.7 lekë.

Edhe Paundi Britanik ka regjistruar një rritje prej 0.3 pikësh duke arritur në kuotën e 135.5 lekëve.

Ndërkaq Dollari Amerikan është zhvlerësuar duke zbritur në nivelin e 107.7 lekëve, referuar të dhënave të Credins Bank.

Franga Zvicerane ka shënuar një ngjitje prej 0.3 pikësh duke kapur vlerën e 109.5 lekëve. Dollari Kanadez dhe ai Australian këmbehen këtë fillim jave me përkatësisht 82.6 lekë dhe 75.5 lekë.

/Scan