Brad Pitt dhe Angelina Jolie gjejnë paqe. Shpresa për pajtim pas divorcit

Stringer 499104.JPG Stringer 494221903 HOLLYWOOD, CA - MAY 28: Actors Brad Pitt and Angelina Jolie (C) with children (L-R) Pax Jolie-Pitt, Zahara Jolie-Pitt, Knox Jolie-Pitt, Shiloh Jolie-Pitt and Maddox Jolie-Pitt attend the World Premiere of Disney's "Maleficent", starring Angelina Jolie, at the El Capitan Theatre on May 28, 2014 in Hollywood, California. (Photo by Charley Gallay/Getty Images for Disney)

Angelina Jolie dhe Brad Pitt po qetësohen pas divorcit të bujshëm dhe gjërat kanë kaluar në një tjetër nivel. Sipas burimeve për “The Sun” aktorja e njohur i ka ofruar ish-bashkëshortit mundësinë për të kaluar pushimet me fëmijët dhe të, njësoj si dikur.

Pjesën më të madh të kësaj vere, Angelina do e shpenzojë duke filmuar ‘Those Who Wish Me Dead’ dhe kjo është një mundësi e artë për Brad Pitt që t’i bashkohet familjes në pushimet e verës.

Pas këtyre javëve bashkë, pritet që gjërat të rregullohen të paktën deri në atë fazë sa të ketë mirëkuptim mes Jolie dhe Pitt.