Humor në rrjetet sociale: Ja Gjykata Kushtetuese!

Mungesa e Gjykatës Kushtetuese, si pasojë e ndërhyrjeve të qeverisë në reformën në drejtësi, ka sjellë dhe krizën më të rëndë politike në vend.

Qeveria thotë se shumë shpejt gjykata do të ngrihet, por nuk ka dhënë afat se kur. Mirëpo, kur qeveria thotë se do ngrejë gjykatën me iniciativë të saj, emrat e gjyqtarëve pritet të jenë të gjithë njerëz të lidhur me PS.

Fotoja më poshtë që qarkullon në rrjetet sociale, jep një ide se kush do të jenë anëtarët e Gjykatës Kushtetuese.

Në rrjete sociale, kryetar të kesaj gjykate kanë vendosur Edi Ramën, ndërsa anëtarë: Gramoz Ruçin, Taulant Ballën, Elisa Spiropalin dhe Etilda Gjonin.