Ëndërroni buzë të plota por i druheni ndërhyrjeve, kjo është zgjidhja perfekte

Padyshim se të gjithë njerëzit kanë dëshirë që të duken sa më mirë dhe ta kenë një pamje fizike pa asnjë të metë.

Por, kjo ndonjëherë nuk është e lehtë, transmeton Telegrafi.

Shpeshherë na shfaqen probleme të ndryshme në trup të cilat nuk na bëjnë të ndihemi mirë, siç janë aknet, pikat e zeza, rrathët e zi poshtë syve, etj.

Në mesin e tyre është edhe tharja apo çarja e buzëve.

Duke marrë parasysh këtë, më poshtë ju sjellim një recetë natyrale që jua zgjidhë këtë problem.

Përbërësit:

– ½ lugë çaji kafe natyrale
– ½ lugë çaji mjaltë

Përzini përbërësit e lartcekur dhe produktin e fituar aplikojeni në buzë. Lëreni ashtu për 30 sekonda dhe pastaj pastroni buzët.