Kësaj i thonë “kur paratë bien nga qielli”, 175.000 dollar fluturojnë nga kamioni (FOTO & VIDEO)

E kishit imagjinuar ndonjëherë që paratë mund të fluturonin dhe njerëzit të turreshin për ti kapur ato?!

Pikërisht kjo ndodhi ka ngjarë në Atlanta, ku dera e një kamioni të blinduar është hapur duke fluturuar jashtë 175.000 dollarë.

Dera e kamionit është hapur në Interstate 285 në Atlanta mbrëmjen e së martës. Shoferët që po udhëtonin njëkohësit me kamionin, ndaluan makinat e tyre për të vjedhur paratë.

Kompania vlerësoi se shuma e parave të derdhura ishte 175,000 dollarë.

Ndërsa disa prej shoferëve të tjerë filmuan ngjarjen, shumë kalimtarë përpiqeshin të kapnin paratë që po i merrte era.

Më shumë se 15 automjete ndaluan për të marrë paratë që ranë nga automjeti i blinduar.