Brenda ditëlindjes së vajzës së Victoria dhe David Beckham

Për familjen Beckham ditëlindjet e çdo pjesëtari janë ditë të veçanta dhe të dedikuara për të qëndruar me njëri-tjetrin.

Këtë herë është më e vogla e shtëpisë,e cila feston dhe nëna e saj, Victoris Beckham ka treguar pak nga festa që kanë përgatitur për të.

Harper ka mbushur 7-vjeçe dhe këtë ditë e ka festuar me një drekë me familjen e saj tre vëllezërit dhe prindërit. E vogla duket mjaft e lumtur e rrethuar nga dashuria e familjes së saj.