Apeli liron ish-deputetin e PD, Bardh Spahia: Arrestimi i tij, i paligjshëm

Apeli i Shkodrës e konsideron të jashtëligjshëm ndalimin e ish-deputetit të PD-së, Bardh Spahia dhe e ka lënë në masën e detyrim paraqitje.

Në sallën e gyqit ka qenë prezente edhe kryebashkiakja e Shkodrës, Voltana Ademi bashkë me avokatët e ish-deputetit demokrat, Ivi Kaso dhe Ledio Nuraj.

Kujtojmë këtu se Spahia u arrestua pas sulmeve që disa militantë të opozitës kryen ndaj shkollës Shenjnaze Uka ,i cila shërbente si KZAZ për materialet zgjedhore të 30 qershorit.