Humor me fjalimin e Ramës kundër Presidentit

Qëndrimet e kreut të qeverisë kundër Presidentit të Republikës, përveç besnikëve të Edi Ramës nuk aprovohen nga qytetarët.

Në rrjetet sociale beteja mes Ramës dhe Metës pasqyrohet me ngjyra humori tipik shqiptar, siç tregon dhe ky foto montazh.