Shqiptarja që ”çmendi” Suedinë, publikon këngën e parë

Erika Bitanji është shkodranja që në “Idol 2017” në shtetin e Suedisë, bëri namin. Erika ka lënë mënjanë covera-t, pasi ka publikuar këngën e parë dhe ka goditur në shenjë. Stil ritmik, kërcim dhe shumë freski ka klipi ”Karma”, që është kënga me të cilën Erika ka synimin për të pushtuar tregun muzikor. Suksesi në botën e muzikës është i garantuar për të, pasi Zoti i ka dhënë një vokal të jashtëzakonshëm.