Foto të rralla të Princeshë Dianës

Dje Princesha Diana duhet të kishte festuar ditëlindjen e 58-të.

Ajo do të ishte e rrethuar nga njerëzit që i donte më shumë dhe fansat në mbarë botën,-ashtu siç ishte edhe ditëlindja e saj e fundit. Në po ju publikojmë disa foto të rralla të Princeshës më të dashur në të gjitha kohërat.