ERTV has probleme, “valët greke” ndërpresin Ramën

Kryeministri Edi Rama, ndodhet sot në Himarë sot për të përmbyllur fushatën elektorale. Gjatë transmetimit live ka ndodhur probleme, ku pati disa ndërprerje herë pas here. Këto ndërprerje ndoshta kanë ardhur nga hyrja e valëve greke të cilat kanë interferuar me ato shqiptare dhe bënë që ERTV të ndërpriste fare lidhjen e drejtëpërdrejtë dhe më pas të rifutej sërish.