Fotot shumëngjyrëshe nga hapësira që do t’ju lënë pa fjalë

Pranvera e Madhe Prismatike në Parkun Kombëtar të YelloWstone, Wyoming, SHBA paraqet një gamë të jashtëzakonshme ngjyrash të jashtme të kësaj bote.

Eshtë e panevojshme të thuhet, ky është një nga vendet më të bukura turistike në Shtetet e Bashkuara.

Përafërsisht 370 metra (112.8 metra) në diametër dhe mbi 121 metra (37 metra) e thellë.

Pranvera e Madhe Prismatike është pranvera më e madhe e nxehtë në SHBA dhe e treta më e madhe në Tokë.