Vokshi: Rama refuzon të bëjë testin e drogës, është në gjendje të degraduar

Ish-deputetja e PD-së, Albana Vokshi, përmes një postimi në facebook, i është rikthyer akuzave për kryeministrin Edi Rama që lidhet me testin për drogën. Sipas saj, Rama refuzon të bëjë testin, pasi do të dalë gjendja e tij e degraduar. ”Nën këtë frikë të tmerrshme, Edi Rama refuzoi sot të bëjë testin e drogës në klinika ndërkombëtare; si dhe të japë dokumentet e koncesionit që provojnë korrupsionin dhe abuzimin marramendës. Edi Rama refuzoi t’i japë publikut atë që duhet ta kishte bërë vullnetarisht prej 21 vitesh në pushtet”.

Postimi i plotë

EDI RAMA REFUZON TË BËJË TESTIN E DROGËS NË GJYQIN QË KA HAPUR NDAJ MEJE PËR DENOCNIMET QË KAM BËRË NË LIDHJE ME KONCESIONIN E CHECK UP-IT.

Këtë gjyq e kam konsideruar si një rast të shkëlqyer për të bërë transparencë mbi koncesionin më abuziv dhe më korruptiv në shëndetësi.

Kam një lutje për ju miq në facebook, qytetarë që mund të keni parë Edi Ramën këto ditë duke ardhur vërdallë nëpër Shqipëri dhe duke përgojuar gjithë dynjanë me fjalor vulgar, njësoj si pamja e tij:  Ju lutem, mos u lodhni, mos u neverisni, duroni dhe dëgjojeni! Do të dëgjoni një person që bën si i forti i lagjes, por që ka frikë. Ka frikë se mos shqiptarët mësojnë se kush është ai në të vërtetë. Ka frikë se mos shqiptarët mësojnë me që mund të jetë vazhdimisht nën efektet e drogës, në gjendje të degraduar medore.

Nën këtë frikë të tmerrshme, Edi Rama REFUZOI sot të bëjë testin e drogës në klinika ndërkombëtare; si dhe të japë dokumentet e koncesionit që provojnë korrupsionin dhe abuzimin marramendës. Edi Rama refuzoi t’i japë publikut atë që duhet ta kishte bërë vullnetarisht prej 21 vitesh në pushtet: TE BEJE TESTIN E DROGES! Edi Rama e refuzon testin e drogës, sepse ai e dinë që është njësoj si testi i zgjedhjeve të lira e të ndershme: I pakalueshëm!