Meta: KQZ-ja, organizata e Partisë Socialiste

Presidenti Meta u shpreh se KQZ-ja mbetet një organizatë e PS. Asnjë veprim i saj për datën 30 qershor, nuk ka fuqi ligjore dhe duhet dënuar.

Me tej, Presidenti Meta tha se data 30 nuk ekziston si datë zgjedhjesh. Ndaj dekreti i shfuqizimit të zgjedhjeve është në fuqi.