Spaho denoncon: Ja si e vrojton policia me kamera zyrën e Partisë Demokratike

N/kryetari i PD-së Edmond Spaho denoncon me foto skandalin në Elbasan, ku sipas tij, policia vrojton me kamera zyrën e Partisë Demokratike.

“Shikojini maskarenjte e policise se si vrojtojne me kamera godinen e PD ne Elbasan. Shtet diktatorial e policor qe i ka hyre frika ne palce. Juve po ju vjen fundi dhe nuk ju shpetojne dot kamerat, sikurse nuk shpetuan dot bllokun ne vitin 1990”, shprehet Spaho.