Rama: Durrësi do ta kujtojë me admirim periudhën kur Dako drejtoi bashkinë

Në takimin elektoral me qytetarët e Durrësit, kryeministri Edi Rama u ndal gjatë në vlerësimin e punës së kryebashkiakut Vangjush Dako, edhe pse nuk e kandidoi për një tjetër mandat.

Duke i cilësuar të pabaza akuzat ndaj tij për blerje të votave, Rama tha se durrsakët do ta kujtojnë me respekt dhe admirim periudhën e drejtimit të bashkisë prej tij.

Rama: Durrësi do ta kujtojë gjithmonë e më me shumë respekt dhe admimirim periudhën kur Vangjush Dako drejtoi bashkinë falë gjurmëve që janë kudo në këtë qytet duke filluar nga ky shesh. Qyteti është shumë herë më i bukur dhe mirëpritës falë punëve të tij. Veliera është një tjetër vepër e bukur i një transformimi thelbësor urban.