Mosvotimi është shpresë për demokracinë!

Nga Ylli Manjani

Nuk e di a ka mbetur më njeri, se peshqit e kanë marrë vesh të gjithë, që se di që Drejtësinë e kontrollon Edi Rama!

Nuk jua bën syri tërrt as kur shteti është në kolaps dhe kur pushteti po bën gati grushtin e shtetit!

Le të lutemi ende që të vijë arësyeja tek të paarsyeshmit.

Të paktën të kemi paqe, se demokraci e shtet do ma duhet pak kojë që ti kemi.

Ndërkohë, kush voton në votimet e çmendura që i ka thirrë pushteti dhe jo Kushtetuta dhe ligji është me diktaturën!

Mosvotimi është shpresë për demokracinë!