Çfarë sjell kjo javë për ju? Parashikimi i yjeve nga Jorgo Pulla

E nxehtë parashikohet për politikën, java e fundit e muajit qershor, por cfarë thonë yjet për 12 shenjat e zodiakut. Si do të shkojnë planet tuaja, e cila është shenja më e favorizuar për këtë javë. Zbulojeni në horoskopin e përgatitur për “BalkanWeb” nga astrologu i njohur Jorgo Pulla.

Parashikimet javore 24/06/19 – 30/06/19

DASHI
Të përgjithshmet:Java fillon me iluzione dhe mashtrime pasi katrori i Afërditës tek Binjakët me Neptunin që ndodhet tek Peshqit më 24/6, do të turbullojë klimën, veçanërisht në çështjet e jetës suaj personale. Më 27/6, hyrja e Merkurit në shenjën e Luanit do t’ju ndihmojë të afroheni dhe të zgjidhni një temë që ka lindur në marrëdhënien tuaj me partnerin tuaj ose të afroheni me një person që është i interesuar për ju në nivel sentimental. Më 27/6, gjashtëkëndëshi i Diellit tek Gaforrja me Uranin që ndodhet tek Demi ju jep një aftësi të jashtëzakonshme për të perceptuar që do t’ju ndihmojë në veçanti në çështjet financiare. “Mbani” mendimet tuaja pasi mund të  jenë veçanërisht fitimprurëse.
Parashikimet në dashuri:Një javë e turbullt fillon me çështjet tuaja sentimentale dhe katrori i Afërditës tek Binjakët me Neptunin mbi Peshqit nuk do t’ju ndihmojë të merrni vendimet e duhura. Kujdes lëvizjet e gabuara pasinga entusiazmi që do t’ju japin disa momente, mund tëthoni dhe të bëni shumë. Nëse jeni beqar, hyrja e Merkurit në shenjën e Luanit më 27/6 do t’ju ndihmojë të arrini dikë që ju intereson.
Parashikimet profesionale:Këtë javë duhet të jeni të kujdesshëm me vendimet që merrni në nivelin profesional, pasi mendja juaj do të jetë më shumë në çështjet sentimentale dhe kjo nuk do t’ju ndihmojë që ta kuptoni pjesën tjetër siç duhet.Katrori i Afërditës që ndodhet tek Binjakët me Neptunin e gjetur tek Peshqit nuk është i dobishëm për të bërë një plan të mirë biznesi, prandaj shmangni lëvizje të konsiderueshme tani. Hyrja e Merkurit në shenjën e Luanit është një lëvizje e shkëlqyer planetare nëse jeni të angazhuar me sport në një nivel profesional.

DEMI
Të përgjithshmet:Java fillon me një pikëpamje të pafavorshme midis Afërditës tek Binjakët dhe Neptuni tek Peshqit që ju fton të ruani çështjet tuaja sentimentale dhe të shmangni diskutimet që lidhen me to, pasi mendimi i shumë njerëzve do të ndikojë negativisht tek ju. Më 27/6, hyrja e Merkurit në shenjën e Luanit tregon që një periudhë fillon kur çështjet që kanë të bëjnë me shtëpinë tuaj do të do ju shqetësojnë veçanërisht  por në të njëjtën kohë do të jeni në gjendje t’i zgjidhni dhe disa nga këto më lehtësi të madhe. Në të njëjtën ditë, gjashtëkëndëshi i Diellit tek Gaforrja me Uranin në shenjën tuaj do të sjellë takime rastësore dhe të këndshme me njerëzit tuaj të dashur.
Parashikimet në dashuri:Miqtë tuaj do të luajnë një rol aktiv në punët tuaja sentimentale, pasi katrori i Afërditës tek Binjakët me Neptunin tregon se si do të matni veçanërisht pikëpamjen  për çështjen tuaj sentimentale. Kujdes pasi kjo mund të ketë një ndikim negativ në mënyrën se si do të veproni në jetën tuaj personale. Nëse jeni beqar mund të bëni një njohje të re me rekomandimet më të mira, por do të ishte mirë të arrini përfundimin tuaj dhe të mos tëmbështeteni në përfundimet e atyre që janë përreth jush.
Parashikimet profesionale:Në fillim të javës duhet të jeni të kujdesshëm me lëvizjet që do të bëni në një nivel profesional, pasi katrori i Afërditës nga Binjakët me Neptunin nga Peshqit mund t’ju bëjë të gaboni, veçanërisht nëse puna juaj lidhet me grup. Më 27/6, gjashtëkëndëshi i Diellit që është tek Gaforrja me Uranin në shenjën tuaj, do ju ndihmojë veçanërisht ju që merreni me tregti.

 BINJAKËT
Të përgjithshmet:Këtë javë, nevojat tuaja sentimentale do të dalin përpara dhe mënyra se si mund t’ju ngatërrojë nuk do ju ndihmojnë të zgjidhni disa çështje. Katrori i Afërditës që është në shenjën tuaj me Neptunin nga Peshqit nuk është i dobishëm në realizimin e disa gjërave sidomos në fushën emocionale, kështu që mirë do ishte të vazhdoni të prisni. Më 27/6, Merkuri kalon përmes shenjes së Luanit një pozicion nga i cili do të përmirësojë gjendjen tuaj komunikuese dhe do t’ju ndihmojë të zgjeroni rrethin tuaj duke bërë njohje të reja interesante. Në të njëjtën ditë, gjashtëkëndëshi i Diellit tek Gaforrja me Uranin i vendosur tek Demi mund të sjellë një lajm të këndshëm për një çështjen tuaj financiare.
Parashikimet në dashuri:Dilemat dhe ndjenja e lëvizjes në “lëvizjen e rërës” do të jenë të dukshme gjatë gjithë javës në çështjet që kanë të bëjnë me jetën tuaj personale. Katrori i Afërditës në shenjën tuaj me Neptunin tek Peshqit do t’ju çorientojë dhe ndoshta do të krijojë një rrëmujë në mendimin tuaj. Mund të jeni beqarose  të jeni në një marrëdhënie, beni durim pasi kjo javë është ideale për të bërë gabime, të cilat nuk do të ndihmojnë në zhvillimin e mëtejshëm të çështjeve tuaja personale.
Parashikimet profesionale:Këtë javë, mund të ndjeni nevojën për të lënë pas dore detyrimet tuaja profesionale për një kohë, në mënyrë që të merreni me jetën tuaj personale, por gjëja më e mirë për të bërë është të mbani balancën mes këtyre dy fushave. Katrori i formuar nga Afërdita që është në shenjën tuaj me Neptunin tek Peshqit në fillim të javës tregon që duhet të jeni të kujdesshëm me çështjet e biznesit tuaj kështu që nuk do të bëni asnjë lëvizje që do t’ju ekspozojë.

GAFORRJA
Të përgjithshmet:Java fillon me një katror midis Afërditës tek Binjakët dhe Neptuni që ndodhet tek Peshqit, gjë që tregon se do të jeni mjaft abstraktë dhe do të humbisni në mendimet tuaja.Më 27/6, Merkuri hyn në shenjën e Luanit dhe nga ky pozicion do të kthehet interesi juaj në çështje financiare dhe gjithçka që lidhet me llogaritë dhe detyrimet.Në të njëjtën ditë, gjashtëkëndëshi i Diellit që është në shenjën tuaj me Uranin nga Demi do të sjellë lajme dhe takime të këndshme me njerëzit në mjedisin tuaj miqësor.
Parashikimet në dashuri:Mendimet tuaja ëndërruese do ta bëjnë praninë e tyre edhe në fushën sentimentale këtë javë dhe ndoshta bashkëshorti juaj do t’ju sjellë përsëri në një farë mënyre  në realitet.Katrori i Afërditës që ndodhet tek Binjakët me Neptunin që ndodhet tek Peshqit do të bëjë që imagjinata juaj të turbullojë vijën e hollë që ndan të realizueshmet nga të pamundurat.Nëse jeni beqarë, duhet të kenikujdes dyfish, pasi kthimi i një njeriu nga e kaluara mund t’ju futë në procesin e fillimit të mendimit serioz të së tashmes dhe të së ardhmes me të.
Parashikimet profesionale:Këtë javë, duhet të jeni të kujdesshëm me çështjet e biznesit tuaj, pasi vështirësia që duhet të përqendroheni në detyrimet profesionale mund të shkaktojë probleme dhe vonesa.Katrori i Afërditës nga Binjakët me Neptunin nga Peshqit do të forcojë nevojën tuaj për ëndrra dhe kjo nuk do të jetë aspak e dobishme për punën tuaj.Hyrja e Merkurit në shenjën e Luanit më 27/6 do t’ju ndihmojë të negocioni si duhet një çështje biznesi dhe ekonomike.

LUANI
Të përgjithshmet:Kalimi i Merkurit në shenjën tuaj më 27/6 do të krijojë nevojën për komunikim, prandaj tipari kryesor i javës do të jenë takimet dhe diskutimet me miqtë, njohjet, fqinjët dhe njerëzit në mjedisin tuaj më të gjerë.Natyrisht duhet të jeni të kujdesshëm me ato që bëni premtime, por edhe me ato që thoni pasi katrori i Afërditës që ndodhet tek Binjakët me Neptunintek Peshqit mund t’ju bëjë paksa të ekzagjeruar në mënyrën se si e përballoni dhe menaxhoni çështjet tuaja sentimentale.Nga mesi i javës e tutje gjashtëkëndëshi i formuar nga Dielli tek Gaforrja me Uranin që ndodhet tek Demi mund të sjellë një ndryshim të papritur në një lëndë profesionale që do të jetë për mirë.
Parashikimet në dashuri:Java fillon me një katror midis Afërditës që ndodhet tek Binjakët dhe Neptuni tek Peshqit, një pikëpamje që tregon se mund të merni vendime të gabuara për gjithçka që lidhet me jetën tuaj personale.Kini kujdes të veçantë për mendimin që njerëzit rreth jush do të kenë në çështjet që ndodhin në personalet tuaja, pasi ato janë ato që do t’ju udhëheqin në mënyrën e tyre të të menduarit.Nëse jeni beqar ose një romancë ka mundësi të lindë përmes mjedisit tuaj miqësor, por mos harroni se keni nevojë për hapa të ngadalshëm për të qenë të qëndrueshëm.
Parashikimet profesionale:Hyrja e Merkurit në shenjën tuaj dhe gjashtëkëndëshi i Diellit tek Gaforrja me Uranin tek Demi në të njëjtën ditë më 27/6 do t’ju japë një aftësi të shkëlqyeshme për të kuptuar “tekstet e gabuara” dhe pikat që ju nevojiten japin një bazë pune.Natyrisht, sepse do keni tendencën të thoni shumë, duhet të jeni të kujdesshëm pasi shumë fjalë nuk do të kenë rezultatet që ju presin. Një ide e veçantë biznesi mund të gjejë bazën e duhur për realizim.

VIRGJËRESHA
Të përgjithshmet:Java fillon me një katror midis Afërditës tek Binjakët dhe Neptunit tek Peshqit, duke treguar se lëvizjet tuaja në çështjet profesionale dhe financiare duhet të jenë shumë të kujdesshme.Mos lini diçka të sigurt për diçka që duket e përkryer, pasi kriza juaj do të ndikohet negativisht nga ky aspekt.Më 27/6, hyrja e Merkurit në shenjën e Luanit fillon një periudhë me një sfond në çështjet që kanë të bëjnë me ju.Në të njëjtën ditë gjashtëkëndëshi i Diellit që është tek Gaforrja me Uranin nga Demi mund të sjellë një udhëtim pune ose një telefonatë nga një person jashtë shtetit.
Parashikimet në dashuri:Katrori i Afërditës nga Binjakët me Neptunin mund të turbullojë situatën ndaj çështjeve tuaja sentimentale dhe të mos ju lejojë të shihni gjërat qartë.Nëse e keni gjetur tashmëpartnerin tuaj, mos harroni se java nuk është e përshtatshme për të sqaruar disa çështje, pasi mund të shkaktojë bllokime edhe në mënyrën më të thjeshtë.Nëse jeni beqar flirtimi me dikë në mjedisin tuaj professional nuk është një ide e mirë.
Parashikimet profesionale:Këtë javë duhet të jeni të kujdesshëm me çështjet tuaja të biznesit, pasi katrori i Afërditës nga Binjakët me Neptunin nga Peshqit tregon se nevojat tuaja personale do të errësojnë detyrimet tuaja profesionale.Java nuk është e dobishme në marrjen e vendimeve përfundimtare për ta bërë këtë prandaj mos u përpiqni për të “drejtuar” situatat.Hyrja e Merkurit në shenjën e Luanit më 27/6 tregon se në periudhën e ardhshme do të jeni subjekt i diskutimit në mjedisin tuaj profesional.

PESHORJA
Të përgjithshmet:Këtë javë, mendja juaj do të përmbysë mendimet tuaja në lidhje me atë që dëshironi të jeni tani, prandaj nuk është e lehtë të përqendroheni në çështje praktike.Katrori i Afërditës tek Binjakët me Neptunin, i vendosur tek Peshqit më 24/6, do t’ju dekonstruktojë dhe do t’ju bëjë mjaft të hutuar, kështu që duhet t’i kushtoni vëmendje të veçantë lëvizjeve për çështjet e biznesit.Më 27/6, Merkurikalon me shenjën e Luanit për një vend ku ju fton për t’u angazhuar në aktivitete grupore, pasi është një mënyrë e shkëlqyer për t’u bashkuar dhe për të bërë njohje të reja. Në të njëjtën ditë, gjashtëkëndëshi i Diellit tek Gaforrja me Uranin që ndodhet tek Demi tregon se si do të qëndroni në fushën profesionale.
Parashikimet në dashuri:Katrori i Afërditës që ndodhet tek Binjakët me Neptunin që gjendet tek Peshqit bëhet me saktësi në 24/6, por gjatë gjithë javës suaj ngre çështjet tuaja sentimentale.Premtimet e mëdha janë “efekti anësor” më i madh i këtij aspekti, kështu që duhet të kurseni atë që do t’i thoni atij që ju intereson.Nëse jeni beqar, shqyrtoni me kujdes një njohje të re, pasi mund të tregojë diçka krejtësisht ndryshe nga ajo që është.

Parashikimet profesionale:Gjashtëkëndëshi i Diellit tek Gaforrja me Uranin, që ndodhet tek Demi më 27/6, tregon se do të keni një mënyrë të veçantë për të tërhequr interesin e njerëzve që jeni të zënë në një nivel professional.Kjo do t’ju ndihmojë të arrini njerëz kyç për qëllimet tuaja profesionale. Nuk përjashtohet të fitoni për një ide të veçantë që do të prezantoni.

AKREPI
Të përgjithshmet:Një javë e fortë fillon për ju, pasi pikëpamja katrore midis Afërditës tek Binjakët dhe Neptuni që ndodhet tek Peshqit më 24/6, tregon se mendimet tuaja do të jenë të shqetësuara.Pamje e veçantë do të vendoset në çdo gjë që lidhet me çështjet tuaja emocionale dhe mund të ndjeni nevojën për t’u kthyer tek një person që keni qenë së bashku në të kaluarën.Më 27/6, hyrja e Merkurit në shenjën e Luanit tregon që një periudhë fillon t’ju tregojë se çfarë meritoni në një nivel profesional.Në të njëjtën ditë, gjashtëkëndëshi i Diellit që ndodhet tek Gaforrja me Uranin që ndodhet tek Demi do të ndihmojë një bashkëpunim të ri.
Parashikimet në dashuri:Këtë javë ndërkohë keni mundësi në një nivel profesional që nuk është veçanërisht i dobishëm për çështjet tuaja sentimentale.Katrori i Afërditës që ndodhet tek Binjakët me Neptunin mbi Peshqit do të sjellë mendjen tuaj në kujtimet e së kaluarës dhe mund ta ndjeni nevojën për të dërguar një mesazh tek dikush me të cilin kishitmarrëdhëniet me te.Shikoniato që janë pro dhe kundra para se të bëni ndonjë lëvizje pasi ka shumë mundësi të zbukuroni situatat dhe përfundimisht realitetit’ju mohohet.
Parashikimet profesionale:Këtë javë do të keni mundësi të diskutoni për çështje profesionale dhe të shikoni se gjatë gjithë karrierës tuaj, çështjet e karrierës do të jenë prioritetet tuaja.Arsyeja është hyrja e Merkurit në shenjën e Luanit që do të sjellë në dritë gjithçka që lidhet me punën.Më 27/6, gjashtëkëndëshi i Diellit tek Gaforrja me Uranin që ndodhet tek Demi mund të sjellë një udhëtim pune ose një propozim që do t’ju ndihmojë të zgjeroni një partneritet tashmë ekzistues.

SHIGJETARI
Të përgjithshmet:Këtë javë, do të jeni më të shqetësuar me programin e pushimeve të verës dhe kjo do të bëhet edhe më intensive kur Merkuri të hyjë në shenjën e Luanit më 27/6.Kjo do t’ju lërë disa detyrime profesionale dhe personale për të organizuar një udhëtim që dëshironi të bëni.Më 27/6 do të kemi një gjashtëkëndësh midis Diellit që ndodhet tek Gaforrja dhe Urani që ndodhet tek Demi që nuk do t’ju lejojë të ëndërroni me qetësinë tuaj pasi do të nxjerrë në pah disa detyrime të jetës së përditshme.Gjatë gjithë javës, është mirë të jeni të kujdesshëm me mënyrën se si i plotësoni nevojat tuaja, pasi katrori i Afërditës që ndodhet tek Binjakët me Neptunin nga Peshqit tregon se mund të keni një mënyrë të gabuar të të menduarit rreth tyre.
Parashikimet në dashuri:Pikëpamja katrore midis Afërditës që ndodhet tek Binjakët dhe Neptuni që ndodhet tek Peshqit, do të jetë e saktë më 24/6, por do të jetë e pranishme gjatë gjithë javës.Mashtrimet dhe iluzionet janë efekte anësore të mundshme për këtë, duhet të jeni mjaft të kujdesshëm me ato që dëgjoni, por edhe me ato që premtoni në fushën sentimentale.Do të ishte mirë të jeni i sinqertë me partnerin tuaj, pasi lëvizjet prapa krahëve mund të mos jenë menjëherë të dukshme, por në një moment do të shfaqen.
Parashikimet profesionale:Hyrja e e Merkurit në shenjën e Luanit sugjeron që do të jeni në gjendje të bëni njohje të reja gjatë javës dhe disa prej tyre nuk mund t’ju ndihmojnë në një nivel profesional.Më 27/6, gjashtëkëndëshi i Diellit tek Gaforrja me Uranin nga Demi tregon që mund të keni një propozim për punë që do t’ju kënaqë.Megjithatë, nuk përjashtohet të merrni një temë të re në punën që keni, e cila do t’ju ndihmojë të ndryshoni performancat dhe të dilni nga rutina e punës.

BRICJAPI
Të përgjithshmet:Diskutimet mbi punën do të nderohen këtë javë, pasi hyrja e Merkurit në shenjën e Luanit më 27/6 tregon se si do të dalin të dhëna të reja mbi çështjet profesionale.Në të njëjtën ditë, gjashtëkëndëshi i Diellit tek Gaforrja me Uranin që ndodhet tek Demi është i dobishëm për të fituar diçka nga një partner.Ajo që duhet të shikoni gjatë javës është çështja juaj personale, ndërkohë katrori i Afërditësqë ndodhet tek Binjakët me Neptunin që ndodhet tek Peshqit tregon se ju ose i neglizhoni ose merrni vendime të cilat do shpërqëndrojnëju por edhe ata të interesuar drejtpërdrejt.
Parashikimet në dashuri:Çdo gjë që lidhet me jetën tuaj personale mund t’ju shkaktojë dhimbje koke këtë javë, pasi katrori i Afërditës ek Binjakët me Neptunin mbi Peshqit do të ngatërrojë gjërat.Dilemat në fushën emocionale janë më shumë se vetëm e mundur, por mbani mend se mirë është që ju nuk do të rrezikoni asgjë, pasi periudha nuk është e favorshme.Nëse jeni beqar, duhet të keni kujdes dhe të shmangni flirtimin në punë, pasi nuk është një ide e mirë për t’u angazhuar në çështje profesionale dhe emocionale.
Parashikimet profesionale:Gjashtëkëndëshi i Diellit tek Gaforrja me Uranin që ndodhet tek Demi është shumë i dobishëm për çështjet e biznesit tuaj pasi do t’ju ndihmojë të komunikoni dhe të shpallni idetë dhe aftësitë tuaja në mënyrën më të mirë të mundshme.Nuk përjashtohet të fitoni para shtesë përmes një hobi. Në të njëjtën ditë, hyrja e Merkurit në shenjën e Luanit tregon se si mund të dalin përpara çështjet dhe duhet të merreni me kujdes.

UJORI
Të përgjithshmet:Këtë javë takimet dhe diskutimet me kolegët tuaj do të nderohen, pasi mund të kenë ide të reja për të ndihmuar ose zgjeruar partneritetet tuaja.Hyrja e Merkurit në shenjën e Luanit më 27/6 do të sjellë sugjerime për partneritete të reja dhe të dhëna të reja në bashkëpunimet ekzistuese.Në të njëjtën ditë, gjashtëkëndëshi i Diellit tek Gaforrja me Uranin nga Demi do t’ju ndihmojë të zbatoni idenë tuaj për një temë që ju shqetëson çdo ditë.Katrori i Afërditës që ndodhet tek Binjakët me Neptuninqë ndodhet tek Peshqit mund t’ju bëjë të shpenzoni të cilat nuk do ndihmojnënë fondin tuaj.
Parashikimet në dashuri:Këtë javë do të kërkoni mënyra për të arritur mirë dhe të largoheni nga stresi i jetës së përditshme me partnerin tuaj ose nëse jeni beqar me dikë që dëshironi të bëhet shoqëruesi juaj.Katrori i Afërditës që ndodhet tek Binjakët me Npetunin që ndodhet tek Peshqit nuk është i famshëm për perceptimin realist që jep, prandaj duhet të jeni shumë të kujdesshëm për çështjet tuaja personale për të interpretuar në mënyrë korrekte lëvizjet e të tjerëve.
Parashikimet profesionale:Këtë javë duhet të jeni të kujdesshëm nëse keni një marrëveshje biznesi që do të ndikojë financat tuaja, pasi katrori midis Afërditës që ndodhet tek Binjakët me Neptunin ë ndodhet mbi Peshqit nuk do t’ju ndihmojë në planifikimin financiar.Hyrja e Merkurit në shenjën e Luanit më 27/6 do të sjellë diskutime dhe sugjerime lidhur me biznesin për bashkëpunime të reja.

PESHQIT
Të përgjithshmet:Java është e përshtatshme për të futur një seri detyrimesh pune që kanë qenë të vështira për ju kohët e fundit dhe hyrja e Merkurit në shenjën e Luanit më 27/6 do t’ju ndihmojë shumë.Në të njëjtën ditë, gjashtëkëndëshi i Diellit tek Gaforrja me Uranin që ndodhet tek Demi do të sjellë takime të këndshme me njerëzit në mjedisin tuaj që do t’ju largojnë përkohësisht nga programi juaj kërkues.Katrori i Afërditës tek Binjakët me Neptunin në shenjën tuaj nuk është një ndihmëse për blerje, pretendime sentimentale, por edhe çdo gjë që lidhet me financat pasi nuk do t’ju lejojë të shihni të dhënat në një pamje realiste.
Parashikimet në dashuri:Këtë javë, mund të mos ndiheni të sigurt për disa hapa që dëshironi të bëni në fushën sentimentale, dhe katrori i Afërditës nga Binjakët me Neptunin do ta përforcojë këtë ndjenjë.Është e këshillueshme që të shmangni hapat e rëndësishëm, por edhe vendimet përfundimtare pasi shpejt do të ndryshoni mendjen tuaj rreth tyre.Nëse jeni beqar, duhet të jeni në gjendje të kontrolloni tendencën që do ju duhet të dorëzoheni “pa kushte” në një marrëdhënie të re ose një njohje të re, kështu që nuk do të pendoheni më vonë.
Parashikimet profesionale:Hyrja e Merkurit në shenjën e Luanit do të sjellë diskutime në mjedisin tuaj profesional rreth disa çështjeve të pazgjidhura.Gjithashtu është e mundur të bëni një sugjerim për të bërë një projekt të ri ose për të rregulluar më mirë një projekt që keni ndërmarrë tashmë.Shmangni marrjen e ndonjë rreziku në një nivel profesional, pasi katrori i Afërditës që ndodhet tek Binjakët me Neptunin nuk e favorizon diçka të tillë.

Për më shumë detaje mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun Jorgo Pulla: Tel. 0699464446 ose pranë websajtit www.astrologu.al