Marina apo Luana, cilat nga motrat shkëlqen më shumë në vendet ekzotike?

Janë motra, të dyja personazhe të njohura dhe shumë të dashura për publikun shqiptar. Duket e pashmangshme që të mos bësh krahasime mes tyre.

Dy bukuroshet janë me pushime, por kësaj herë nuk janë bashkë. Janë në destinacione krejtësisht të ndryshme, por diçka kanë të përbashkët: janë vende shumë ekzotike.

Të dyja shfaqen në formë perfektë me rroba banjo, por cila prej tyre duket më e bukur? Këtë jua lëmë ta gjykoni vetë ju.