Qytetari shkodran ka një dhuratë për Ramën: Pa polici ai dhi*et në brekë

Në Shkodër sot janë më mijëra forca policore që kanë shkuar të siguruar takimin e Edi Ramës. Prania e policisë ka irrituar qytetarët.

Një prej tyre në një intervistë për një televizion lokal i ka dhuruar kreut të qeverisë një palë brekë. “Po ta lanë këta trupa policore që ka me vete, ai (Rama) dh*het në brekë. Unë i kam sjellë dhe një palë brekë që ti ketë …”,- thotë qytetari.