Përgjimet e ”Bild”, Braçe: Prokuroria të nis hetimet

Zv/ kryeministri Erjon Braçe, në një deklaratë për mediat nga jashtë Parlamentit, komentoi përgjimet e publikuara nga gazeta gjermane ”Bild”.

“Në asnjë prej përgjimeve të publikuara qoftë për rastin e Durrësit apo të djeshëm nuk flitet në asnjë gërmë për dhënie parash në këmbim të votës. Prokuroria të hetojë nga i pari tek i fundit dhe të provojë që ato para janë paguar kanë blerë votat dhe ato votat kanë ndikuar në rezultat. Nëse identifikohen raste të tilla të blerjes së votave prë të ndikuar në rezultat krimi është krim individual”.