Kriza politike, Arqipeshkvi i Tiranës dhe Durrësit në një konferencë të jashtëzakonshme

Nisur ka kriza politike në vend Kreu i Konferencës Ipeshkvnore të Kishes Katolike në Shqipëri, Arqipeshkvi Metropolit i Tiranë Durrësit Imzot George Frendo ka njoftuar një konferencë të jashtëzakonshme për mediat. Konferenca do të mbahet sot në orë 17:00.

Njoftimi i plotë

Kreu i Konferences Ipeshkvnore të Kishes Katolike në Shqipëri, Arqipeshkvi Metropolit i Tiranë Durrësit Imzot George Frendo O.P., diten e enjte (sot) me datë 20 qershor 2019 ora 17:00 në ambientet e Arqipeshkvisë Metropolitane Tiranë – Durrës, pranë Katedrales Katolike të Shën Palit, Tiranë, do të dal në një Konferencë të Jashtëzakonshme për Media, mbi situaten aktuale dhe krizen politike që po kalon vend ynë.