Braimllari: Rilindja, organizatë e mirëfilltë kriminale

Sekretari i Përgjithshëm i LSI-së, Endrit Braimllari, thotë se Rilindja është një organizatë e mirëfilltë kriminale. ”Këto monstra abuzojnë në kurriz të qytetarëve dhe hajnë e pimë si derra në dreka e darka dhe po në ato dreka dhe darka mbyllin pazaret e pista në kurriz të shqiptarëve? Sot nëse do kishte një Prokuror të pavarur e gjithë kupola e Rilidjes do ishte në burg”.

Postimi i plotë

Edi Rama dhe e gjithe banda e tij ne pushtet nuk ka me moral te drejtoje kete vend. Pergjimet tregojne qarte qe Rilindja funksionon si nje organizate e mirfillte kriminale, ku abuzimi me pushtetin, intimidimi i qytetareve, perdorimi i policise se shtetit dhe gjithe struktures shteterore, eshte e vendosur teresisht ne sherbim te Rilindjes qe me pas Ulsi Manja me shoke ti “gradonin” ne pushtet dhe te ndanin para me njeri-tjetrin. Ulsiu i’a thote qarte: “Me duhesh ne vend tjeter per gjera me te medha”. E kuptonin sesi keto monstra abuzojne ne kurriz te qytetareve dhe hajne e pime si derra ne dreka e darka dhe po ne ato dreka dhe darka mbyllin pazaret e pista ne kurriz te shqiptareve? Sot nese do kishte nje Prokuror te pavarur e gjithe kupola e Rilidjes do ishte ne burg.