VIDEO/Përplasjet në gjithë vendin. Qytetarët: Nuk ka zgjedhje pa opozitën

VIDEO/Përplasjet në gjithë vendin. Qytetarët: Nuk ka zgjedhje pa opozitën

Në pothuaj gjithë vendin gjatë ditës së sotme ka pasur përplasje mes qytetarëve që nuk pranojnë zgjedhje pa opozitën dhe forcave të rendit. Tensionet kanë lënë pas disa të plagosur dhe qindra qytetarë të lënduar.
Përplasje në Kamëz

Lexoni edhe…

Përplasje në Burrel

Përplasje në Skrapar


Përplasje në Berat

Tensione në Delvinë