Presidenti, letër drejtorit të burgjeve: Rrisni sigurinë

Presidenti Ilir Meta i ka dërguar sot një letër zyrtare drejtorit të Burgjeve, Agim Ismaili. Burime nga institucionet qeveritare bëjnë me dije se Presidenti Meta ka kërkuar informacion për sistemin e sigurisë në të gjitha burgjet e vendit.

Gjithashtu kreu i shtetit ka kërkuar marrjen e masave për të rritur sigurinë në të gjitha ambientet e vuajtjes së dënimit. Situata e tensionuar në Shqipëri gjatë ditëve të fundit, në prag të destabilizmit ka rritur ndjeshëm pasurinë në vend. Situata të tilla kritike, shfrytëzohen nga grupet kriminale, si dhe nga të dënuar të rrezikshëm.