LIVE/Vijon qëndresa në Kavajë. Policia hedh vazhdimisht gaz

Vijon të jetë e tensionuar situata në Kavajë, aty qindra mbështetës të PD dhe qytetarë të thjeshtë janë përplasur me Policinë e Shtetit, ku kjo e fundit vijon të hedhë gaz lotësjellës. Qytetarët kavajas janë vendosur para gardhit rrethues të shkollës ”3 Dëshmorët”, e cila shërben si KZAZ nr.42, për të mos lejuar që ky ambient të përdoret nga KQZ, pasi edhe kjo Bashki deklaroi se nuk njeh datën 30 qershor si datë për zgjedhjet lokale.