“Tre vjet burg…”/ Ironia e Kabës: Pjerin lexojani edhe Edit nenin, mqns nuk merr vesh nga ligjet

Gazetari Dritan Kaba ka reaguar në rrjetin social facebook me tone ironizuese ndaj kryeministrit Rama.

Ai i ka kujtuar këtij të fundit, nenin 328/a të Kodit Zgjedhor për Përdorimin e Fnnksionit Publik për veprimtari politike  ose zgjedhore ku pjesëmarrja e një punonjësi që kryen një detyrë shtetërore në kundërshtim me ligjin në fushatë zgjedhore, përbën vepër penale dhe dënohet me burgim nga 6 deri në deri në tre vjet.

Statusi i Dritan Kabes:

Per Pjerinin me qe e kishte metode komunikimi ne Sektin e Rilindjes!

Te ftoj ta lexosh Pjerin. Edhe ata drejtoret me rradhe.

Mos harro t’ia lexoni edhe Edit, se ai nuk para merr vesh nga ligjet.

Ndersa Donika te kujdeset pak per keto vepra penale, jo per “sekretet”. Se ato i dime si i “rruan”.

E dha shembullin ne prokurorine e Durresit kur iu vodh posta dhe zyra e prokurorit!