Përgjimi/ Artan Gaçi, drejtorit të Ministrisë së Brendshme për zgjedhjet: Shefi i madh me superlativa për ty

Gazeta më e madhe europiane ka publikuar përgjime të tjera që e lidhin Qeverinë me vjedhjen masive të Votës së shqiptarëve në 2017
Në përgjimin e dytë është dialogu në mes të Artan Gaçit dhe Arben Keshit drejtor në ministrinë e Brendshme.