Fatos Lubonja: Rama duhet rrëzuar me dhunë popullore

Fatos Lubonja në news24 tha sot pas përgjimeve të fundit skandaloze të botuara nga BILD se ky kryeministër duhet rrëzuar me forcën e dhunës popullore. Nuk ka zgjidhje tjetër, theksoi Lubonja. Me gjithë këto përgjime skandole, ai qëndron në pushtet dhe nuk ikën, kjo tregon se nuk ka rrugë tjetër përveç dhunës se popullit ndaj këtij pushteti kriminal.