Ed Rama, fallxhori më i madh i kombit

Nga Ylli Dylgjeri –

E dëgjuat Bildin o popull? Dëgjoheni prap dhe prap.
Ai prap do ta mohojë. E pate se njëherë e kapi filxhanin në dorë në Pogradec dhe zbuloj dynjanë. I nxorri të tëre si vetja, cullak.
Bravo i qofte! Ketij i them fallxhor. Inteligjent!
I dolen te gjithe figurat ne filxhan.
I dolën, komisaret, i dolën komisioneret, i dolën magjarat, i dolën deputetet, i dolën Ministrat, i dolën gangsteret, i dolen leket, i doli surrati qe
e mbulon me bluza e numra elektoral. I doli se fundi kallaji.
Ne fund iku. Iku ne Londer! Uaaaaauuuu!
Çte duhet Londra Ty o fallxhor?
Hajde e na jep esap.
Ketu na ke. Nuk do te ndahemi!