VIDEO: Kur një komedian bëhet president, shikoni çfarë bën Zelenski

Presidenti ukrainas, komediani Volodimir Zelenski, vazhdon të tërheqë vëmendjen me shfaqjet e tij të pazakonta.

Këtë herë, televizioni në Donbass publikoi një video kur presidenti argëtohet duke kaluar mes një shatervani.

Të shtunën, presidenti ukrainas vizitoi rajonin e Donetskut, ku njoftoi hartimin e ligjeve që promovojnë zhvillimin e ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme.

Por mes këtij angazhimi politik, ai nuk harroi të përcille të dhënën se ai vjen nga komedia, të paktën duke u sjellë si një fëmijë.