Pa prova, gjykata liron gazetaren Suela Musta

Gjykata e Elbasanit ka vendosur të lirojë gazetaren Suela Musta e arrestuar nga policia gjatë operacionit të koduar “Krasta”.

Ka qenë kërkesa e prokurorisë që Musta të lihej në masën e sigurisë ‘arrest shtëpie’, pasi nuk kishte prova të mjaftueshme dhe nuk kishte ndonjë rrezik për prishje provash, që ajo të qëndronte në qeli. Edhe gjykata ka vendosur që Suela Musta të lirohet nga burgu dhe të qëndrojë në “arrest shtëpie”.