Gjysma e Tiranës sot pa energji elektrike, ja zonat e prekura

Disa zona të Tiranës do të mbeten disa orë pa energji elekrike në pjesën më të madhe të ditës. Shkak për këtë janë investimet në kabina.

Lajmi është bërë i ditur nga OSHEE, e cila thotë se “Rruga e Durrësit”, do të mbetet pjesërisht pa energji elektrike nga ora 9:00-15.

Gjithashtu stakim të energjisë elektrike do të ketë në rrugën “Gavril Pepo” dhe pjesërisht në zonën e Yzberishtit. Ndërprerja në rrugën “Eshref Frasheri”, dhe “Mehmet Brocaj” do të bëhet nga ora 9:30-15:00.

Stakimi i energjisë do të jetë më i zgjatur në kohë në rrugën “Rexhep Preza”. “Pandi Dardha”,”Njazi Meka”, “Agallia Tako”, “Ram Sadria”, ku do të bëhet nga ora 9:00 -16:00.