Tërhiqet? Rama: Zgjedhje të çuditshme, pa kundërshtarë

Kryeministri Edi Rama, teksa vijon fushatën për zgjedhjet e anulura të 30 nga Presidenti i vendit, ka pranuar se zgjedhjet e 30 qershorit janë të çuditshme, duke qenë se zhvillohen pa pjesëmarrjen e opozitës. Në Kolonja ku prezantoi kandidatin Erion Isaj, Rama tha se kjo nuk është gjëja e mirë. ”Ne nuk ndihemi mirë me këtë situatë. Nuk diskutohet që këto zgjedhje të çuditshme në një kuptim, sepse janë zgjedhje pa kundërshtarët tanë kryesorë. Edhe pse ju këtu do të keni zgjedhje mes Erionit dhe dikujt tjetër që kandidon për një tjetër parti, Bindja Demokratike por sidoqoftë janë zgjedhje pa kundërshtarët tanë kryesore”.