Të çmendur pas Vasco Rosit

Në pritje të spektaklit të kantautorit të madh Vasco Rosit që do të jepet të hënën në 17 qershor, jo vetëm fansat dhe njerëz të zakonshëm por edhe  kolegët e tij  kanë diçka për të thënë.

“Kur është në skenë, ndodh diçka e madhe,”

Një artist i cili arrin të krijojë gjithçka është sigurisht një ikonë“.

Për Achille Lauro, Vasco është “një ikonë fetare”, ndërsa për Fabrizio Moro: “Kur jeni në koncertin e tij  jeni pjesë e një diçkaje të madhe”.

Intervistat dhe përmbajtjet shtesë nga backstage,  dedikuar artistit do të transmetohen të hënën e ardhshme në Canale 5.