Rrjeti tallet me sulmet e Ramës ndaj Presidentit të Maqedonisë së Veriut

Deklarata e Edi Ramës kundër presidentit të Maqedonisë së Veriut është pritur me habi dhe humor nga qytetarët.

Në rrjet sociale kryeministri ironizohet për qëndrimet e tij ndaj kryetarit të një shteti tjetër.