Rama e vë Gaz Pajën në një radhë me ministrat

Aktori i humorit, Gaz Paja, është pjesë e strukturave të Partisë Socialiste, por nuk e dinim që ishte aq i rëndësishëm për atë parti sa t’i rezervohet një vend nderi.

Në përvjetorin e kësaj partie, e cila u festua tek Amfiteatri i Liqenit, Pajës i ishte rezervuar një vend në të njëjtën radhë ku ishin ulur ministrat dhe deputetët.