Protesta kundër Ramës në Korçë. Policia godet një grua (VIDEO)

Qytetarë dhe drejtues të opozitës protestuan sot kundër vizitës së Edi Ramë për fushatë elektorale në Korçë. Në videon më poshtë shihen momentet e tensionit mes qytetarëve dhe policisë. Forcat e rendi kanë goditur një prej grave që ishte në protestë.

Protesta u zhvillua në rrugën Korçë-Bilisht. Për shkak të tubimit kryeministri Edi Rama u detyrua të kalojë nga rruga e fshatit Dardhë.