Ka vlerën e 100 mijë £ por ky Ferrari shitet 200 £, arsyeja është e pabesueshme

Një Ferrari me vlerë më shumë se £ 100,000 ($ 125,000) është vendosur të shitet për vetëm një pjesë të vogël të atij çmimi.

Makina sportive me ngjyra të bardhë dhe të kuqe mund të bëhet modeli “më i lirë në botë” nga marka italiane nëse një klient e vendos atë për çmimin e kërkuar prej 194 dollarë (245 dollarë). Ferrari 599 i dorës së dytë do të jetë në ankand në Kinë javën e ardhshme, pasi është marrë nga policia pasi ishte përfshirë në një aksident rrugor

Gjykata e Dongguan, në Kinën e Jugut vendosi ta shesë atë me një çmim fillestar prej vetëm 194 £ pasi u gjet i pasiguruar – sepse e shohin vetëm mundësi për tu shitur për  “skrap metal”.

Pasi u përfshi në një përplasje, policia vendase gjeti se makina nuk kishte dokumentacionet përkatëse, nuk ishte regjistruar në sistem dhe nuk kishte sigurime. Autoritetet nuk do të lejojnë që automjeti të shitet përsëri ose të regjistrohet në Kinë.