Humor në rrjetet sociale me treshen Rama-Balla-Spiropali

Ka shpërthyer në rrjetet sociale humori, ironia, memet dhe fotomontazhet për figurat kryesore të Partisë Socialiste: Edi Rama, Elisa Spiropali dhe Taulant Balla.

Ironia në fotomontazhin e mëposhtëm është therëse. Aty shfaqet Edi Rama në rolin e “kryekomandantit” të Partisë Socialiste duke kalitur “këlyshët: Taulant Ballën dhe Elisa Spiropalin, për zgjedhjet vendore.

Mirëpo “kryekomandanti” duket i padrejtë, sepse këlyshit Balla i jep për të ngrënë: “Kape Loqi”; kurse Spiropalit i thotë “ngrohu në diell”.