Humor me kërkesën e Ramës kundër Presidentit

Kërkesa e PS-së për shkarkimin e Presidentit, pasi shmangu përplasjen civile më 30 qershor me anulimin e datës së zgjedhjeve, në çdo sondazh mbështet nga më shumë se 70% e shqiptarëve.

Por veç anës serioze që ka një nisma për shkarkimin e një kryetari shteti, qytetarët në rrjetet sociale e shohin dhe me humor kërkesën e Edi Ramës.

Fotomontazhi më poshtë pasqyron një nga mënyrat sesi shqiptarët e shohin debatin mes Presidentit të Republikës dhe Kryeministrit.