Fatos Nano: Jam penduar për Ramën

Sot Fatos Nano ka kaluar kastile te banorët e Astirit. Një “rastesi” për të dhënë mesazh publik.

Teksa protestuesit i treguan dy gishtat, Nano iu është përgjigjur me Ok, ndërsa nuk kanë munguar as buzëqeshjet nga të dyja palët.

Nano: S’ka Zot që ju prish juve banesat!!

Një banor me inicialet R.R i thotë, na e bëre dhuratë Edi Ramën?

Nano: Jam bërë pishman para Zotit.

Dhe bën xhestin me gisht.