“Barbie” sjellë koleksionin me kukulla, me gratë që kanë lënë gjurmë

“Barbie” është kukulla më e famshme në botë.  Drejtues të kompanisë që prodhon këtë kukull kanë realizuar një pyetësor drejtuar nënave lidhur me preferencat që kanë ndaj “Barbieve”.

Rreth 86% të të anketuarave janë përgjigjur se janë skeptike rreth blerjes së këtyre kukullave pasi i frikësohen modelit ndaj të cilit vajzat e vogla do të ekspozohen.

Për këtë arsye drejtuesit e kompanisë vendosën të prodhojnë një seri me 17 kukulla që personifikojnë 17 gra të talentuara dhe që kanë lënë gjurmë në historinë e njerëzit.

r2

r3

r4

r5

r6

r7

r8

r9

r10

r11

r12

r13

r14

r15

r16

r17