Taylor Swift më në fund bëhet e gjallë

Taylor Swift ka realizur këngën e saj më të re “You Need to Calm Down”, duke gëzuar kështu fansat e saj, pas një periudhe qetësie.
Kjo këngë I dedikohet  urrejtësve në rrjetet sociale dhe grindjeve që lindin në internet, në të njëjtën kohë ajo në tekst shkruan “Gjarprinjtë dhe gurët kurrë nuk I thyen kockat e mia”.

Swift gjithashtu realizoi një video ku shpjegoi dhe sfondin pas këngës së saj.

“Kam parë shumë njerëz të ndryshëm në shoqërinë tonë, të cilët harxhojnë shumë energji dhe kohë për të shprehur negativitet në rrjetet sociale, dhe kjo më bëri t’u them ‘ju duhet thjesht të qëtësoheni”-u shpreh 29 vjeçarja.

Kjo këngë është e dyta e albulit të ardhshëm të saj Lover, të cilin e anonçoi disa ditë pas spekulimeve të fansave.