Fillon ngritja e nje Qendre Solidariteti në Shqipëri

“Fundjave Ndryshe” synon të ndërtojë një nga qendrat sociale më të rëndësishme jo vetëm në Shqipëri por edhe në Ballkanin Perëndimor. “Qendra e Solidaritetit” pritet të ketë një seri objektesh sociale dhe arsimore që do të ndihmojnë veçanërisht të rinjtë që vijnë nga shtresat në nevojë.